/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brabus Mercedes B-osztály

2012. február 08. 13:39   |   Autoblog
címkék:  

A Brabus exkluzív tuningprogramot dolgozott ki a már hazánkban is kapható új Mercedes-Benz B-osztályhoz. A programban sportosan elegáns külső dizájnelemek, 17-19 hüvelykes könnyűfém felnik, ültetés és egyedi belső kiegészítők szerepelnek. A Brabus egyedülálló módon három év vagy 100 ezer kilométeres garanciát ad a munkájára.

Eleve tetszetős jármű az új B-osztály, a Brabus pedig fejlett stílusérzékkel nyúlt hozzá és tette még vonzóbbá. Az első műanyag spoilertoldat a gyári rögzítési pontokhoz csatlakozik és javítja a kocsi aerodinamikáját, csökkenti az első tengelyre ható felhajtóerőt. A négy csőben végződő sportkipufogó-rendszer miatt a Brabus szakemberei a hátsó lökhárítóhoz egyedi alsó részt is terveztek, amely egy diffúzorra hasonlít. Mindössze ennyi módosítás történt a karosszériával – leszámítva persze az új felniket -, ám mindez elég volt ahhoz, hogy feldobja a Merci megjelenését.

Az oldalnézetet a Brabus különböző stílusú könnyűfém kerekei uralják, amelyek 17, 18 és 19 col méretben rendelhetők az autóhoz. A hazai utakra nem a legmegfelelőbbek, de természetesen a 19-es szettek néznek ki a legjobban. Monoblock E, F, Q és S típusú felnik kaphatók a Mercedeshez; a képeken szereplő példány jobb oldalán sokküllős, ‘Liquid Titanium’ bevonatú Monoblock F görgőket látunk, míg a másik oldalon egyszerűbb kinézetű, öt duplaküllős Monoblock Q kerekek töltik ki a sárvédőket. Ezekre előre 225/35, hátulra szélesebb, 255/30 méretű gumikat húznak. Az ütősebb kinézethez elengedhetetlen volt némi ültetés, amelyet a B-osztály esetében 30 mm-es sportrugókkal oldottak meg.

A Brabus még adós a direkt befecskendezéses benzin- és dízelmotorok teljesítménynövelésével, de hamarosan ez is elkészül. Sportkipufogó-rendszer jelenleg is rendelkezésre áll az összes típushoz.

Az utasteret kétszínű rozsdamentes acél küszöblécekkel, valamint alumínium pedálokkal varázsolták sportosabb hangulatúvá. A tuningmesterek természetesen nem zárkóznak el a kabin teljes átalakításától, bőrbe kötésétől sem, de kérésre akár guruló irodát is faragnak az autóból, iPad-del és interneteléréssel.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/