/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy Bugatti ereje rejlik eme Audi motorterében

2017. január 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hogyan tudunk megvadítani a lehető legegyszerűbben egy kihegyezett szívómotoros sportautót? Pakolunk rá egy-két turbófeltöltőt és máris megtöbbszörözhetjük teljesítményét. A Dallas Performance így készített egy 1250 lóerős Audi R8 V10 Plus-t.

Még egyszerű, gyári állapotában is képes megszégyeníteni a legtöbb sportautót az Audi 5.2 literes V10-es szívvel szerelt R8-asa a maga 3,2 másodperces százas sprintjével és 330 km/órás végsebességével, ám a Dallas Performance úgy vélte, jóval több rejlik a lemezek alatt ennél. Igazuk lett.

A tuner rögtön rápattintott két turbót a V10-es erőműre, tovább fejlesztette a hengerfejeket, kovácsolt dugattyúkat, hajtókarokat és egyéb finomságokat szerelt be, meg persze megpiszkálta a motorvezérlő elektronikát, így a teljesítmény rögtön felugrott 1250 lóerőre (versenybenzinnel itatva, de még 93-as oktánon is 1100 paripát szabadít az aszfaltra a szuper-Audi).

Hogy pontosan mire lett képes ezzel az autó, arról csak sejtések vannak, de itt egy másik, ugyanekkora teljesítményre húzott R8-as, amely 9 másodperc alatt futja a 400 méteres gyorsulást.

Ráadásul a Dallas Performance 2 év vagy 24 ezer mérföld (38 616 kilométer) garanciát ad csomagjára, vagyis valószínűleg nem kell attól tartani, hogy a négykarikás játékszer esetleg a kelleténél előbb beadná derekát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/