/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW 3-as kombi AC Schnitzer tálalásban

2019. december 19. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

A BMW-k egyik legöregebb és legprofibb nemesítője megmutatta, hogy a praktikus és józan családi kombi modellek is sokkal izgalmasabbá tehetők. Ez a légterelőkkel kicsinosított, gyönyörű szép felnikre ültetett és megizmosított 330i Touring például azonnal birtoklási vágyat ébreszt.

A tuningmesterek egy diszkrét aerodinamikai csomag felszerelésével kezdték a 3-as kombi átalakítását. Egy fehér példányt választottak, amelyen remekül mutatnak a kontrasztos, ezúttal fekete komponensek. Feketére mázolták a hűtőmaszkot, valamint a lökhárító alsó és oldalsó rácsait, alulra pedig fekete toldatot erősítettek fel. Minderre kiválóan rímel a hátsó fekete diffúzorbetét és a sport kipufogórendszert lezáró két dupla fekete kipufogóvég. Az utóbbiak egyébként krómozott és karbon kivitelben is kérhetők. A külső módosítások sorát a diszkrét küszöbspoilerek és a hátsó légterelő szárny zárják.

A kanyarvadász-képesség tovább fokozható az AC Schnitzer sportfutóművével, amely 25 mm-es ültetést biztosít. Csak ültetőrugó-szett is rendelhető, ami szintén 25 mm-rel engedi lejjebb a karosszériát. Kerékszettből többféle áll rendelkezésre, 19 vagy 20 colos méretben, kéttónusú vagy antracitszürke kivitelben. A nagyobb átmérőjű kerekekre elöl 225/35, hátul 255/30 méretű abroncsokat szerelnek.

Az aacheni nemesítő emellett teljesítménynövelő készleteken is dolgozik az új 3-as kombi modellekhez. A 330d/xDrive modellhez már elérhető, a 265 lovas gép a beavatkozás után 315 lóerős lesz és 660 Nm nyomatékot szolgáltat. A 320i, 330i/xDrive és M340i xDrive modellekhez pedig hamarosan elkészül a chiptuning.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/