/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy felfújt Porsche SUV

2017. május 02. 19:25   |   Autoblog
címkék:  

Az ismert Porsche-nemesítő, a Techart idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, amely alkalomból a Cayenne terepjáróból is utcára küld egy extrém verziót. A Cayenne Edition 30 Years kiszélesített karosszériát, hatalmas kerekeket, 720 lóerős motort és exkluzív belső teret kapott.

A külső pontosan olyan, mint általában a Magnum Sport csomagos modelleké; ha picit rosszindulatúak akarunk lenni, olyan, mintha az autót ezer méh csípte volna meg. A motorháztető viccesen púpos lett, a kerékjáratok meghíztak, az első kötényt, s a küszöböket pedig mélyre húzták. A Cayenne hátulról viszont nagyon ütősen néz ki, tekintélyes diffúzor, négy nagyméretű kipufogóvég, továbbá tető- és csomagtér spoiler ékesíti.

A kabin vitathatatlanul gyönyörű. A fekete-piros kombinációját választották a szakemberek és fantasztikus, exkluzív utasteret alkottak. Vastag, puha fekete bőr borít mindent, az ülésekbe piros mintát húztak, s mindenhol dupla varrás jelenik meg. A kidolgozás aprólékos, első osztályú. Díszítésnek a karbont választották, ilyet találunk az ajtókon és a középkonzolon. A sportkormány egyedi darab, a műszerek pedig új lapokat kaptak, akárcsak a Sport Chrono kiegészítő órák.

Az új Techart Magnum Sport Edition 30 Years bármelyik Cayenne modellből elkészíttethető, legyen az alapmodell, a Cayenne S, a Cayenne GTS, a Cayenne Turbo, a Cayenne Turbo S vagy a Cayenne S E-Hybrid. A teljesítmény azonban maximálisan 720 lóerő leehet, ahogy a képeken szereplő fehér Turbo S példánynál is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/