/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy gyönyörű sirályszárnyas

2014. június 23. 21:30   |   Autoblog
címkék:  

A Mercedes-AMG idén beszüntette a sirályszárnyas SLS AMG gyártását, amely a 300 SL méltó utódjának bizonyult, és az egyik legvágyottabb újkori csillagos modell lett. A kupé és roadster karosszériával készülő szupersportkocsiból több mint 5000 darab talált gazdára és már dolgoznak is az utódon. A német DD Customs még megmutatta nekünk, milyen álomautótól kell elbúcsúznunk.

A hamburgi csapat egy diszkrét bodykittel látta el az SLS AMG kupét, amely nem bontja meg a karosszéria stílusát, ugyanakkor vadít egy kicsit az autó megjelenésén. Új az első és a hátsó lökhárító, valamint a küszöbök. A tekintet azonban mégsem emiatt, hanem a gyönyörű kerékszett miatt szegeződik az SLS-re. A gyárinál eggyel nagyobb méretű felnik kerültek fel; az első tengelyen 20, a hátsón 21 colos Corniche Sports Wheels Challenge modellek forognak. Különösen a hátsó, 10,5 széles konkáv felnik mutatnak szépen a Mercedes alatt, amelyekre 295/25 méretű abroncsokat húztak.

A kifogástalan megjelenés érdekében az SLS AMG-t egy profi KW Variante 3-as sportfutómű segítségével meg is ültették. A lengéscsillapítók húzó és nyomófokozata a sofőr igényének megfelelően állítható, ráadásul a rendszert kombinálták a KW hidraulikus emelő rendszerével, amely gombnyomásra 4 centiméterrel képes növelni a hasmagasságot.

A DD Customs érintetlenül hagyta a 6,2 literes V8-as motort, ám a hangzáson azért változtatott. Egy rozsdamentes sportkipufogó-rendszert installált, amely a beépített pillangószelepnek köszönhetően változtatható hangszínű. A gázok gombnyomásra a gyárinál jóval erősebb hangon távoznak, igazán lúdbőröztető hatást keltve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/