/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy kivételesen jól sikerült túra-Porsche

2018. október 26. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche Panamera Sport Turismo, azaz a Panamera kombi modellből képzett Techart Grand GT a leonbergi nemesítő egyik legjobban sikerült terméke, már számos különböző verzió látott napvilágot belőle. A legfrissebb Selective kiadás egyedi kéttónusú fényezésével és kézzel varrott bőr belsejével tűnik ki.

A Techart Grand GT Selective igen lenyűgözően fest. Kéttónusú fényezése mestermunka, amelyet különböző nyers és festett karbon elemek egészítenek ki. A motorháztető, a külső tükörházak és a hátsó fedél szénszálas műnyagból vannak, míg az első és a hátsó szoknya, a kerékjárat-szélesítések, az első spoilertoldat, a diffúzor és a szélső légátvezető nyílások szénszál borításúak. A sport kipufogórendszer titanium végcsöveit is szénszálba csomagolták.

A fényes karbon, a matt festés és a magas fényű riviéra kék díszítések kölcsönhatása különleges megjelenéssel ruházza fel a Porschét. Természetesen a 22 colos Formula V felnik is színkódosak, a féknyergek pedig a riviéra kék árnyalatot viselik.

A belső térben sem fogyott el a tervezők lendülete és kreativitása, a kéttónusú Alcantara szövettel kárpitozott belső tér egyszerűen lélegzetelállítóan néz ki. A fekete-kék Alcantara kárpit minden négyzetcentimétert beborít, exkluzív környezetet teremtve. A lábszőnyegek gyapjú/Alcantara kivitelűek. A mesterek figyelmét semmi sem kerülte el; könnyű elveszni a részletekben. Ilyen igényesen berendezett Porsche utasteret még nem láttunk.

A Techart mindezek mellett a turbómotort is felpiszkálta, a biturbó erőforrás most 550 helyett 640 lóerőt teljesít, a nyomatéka pedig 770-ről 900 Nm-re gyarapodott. A nulla-százas sprint 3,4 másodpercre csökkent, a csúcssebesség pedig 306 km/órára nőtt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/