/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy Mazda MX-5 lesz a fődíj az AMTS-en!

2021. december 01. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Immáron hagyományosan, ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket a teljesen megújult Hungexpón!

A szervezők választása ezúttal egy gyárilag is tökéletes állapotú Mazda MX-5 roadsterre esett, melyet szokás szerint kívül-belül átalakítanak, még a show előtt. Az autót az AMTS bármely látogatója megnyerheti, ha felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a rendezvényre.

Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. 2021-ben egy különleges Mini Cooper Coupé, az azt megelőző években pedig egy Porsche Boxster S, valamint egy Ford Mustang került átépítésre az AMTS égisze alatt – de volt már dolguk Audi TT-vel, BMW Z4 Roadsterrel, Volkswagen Sciroccoval és EOS-szal is. A Mazda immáron a 10. jármű, amit a nagyszabású show keretei között kisorsolnak a látogatók között!

A 2011-es évjáratú MX-5 NC modell önmagában sem mindennapi nyeremény, de természetesen ez alkalommal sem gyári állapotában lesz valamely látogatóé. Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ahol a kis roadster egyedülálló élő show keretei között, mindössze néhány nap leforgása alatt alakul át teljesen!

Az átépítés időpontja, helyszíne, valamint, hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálható az AMTS hírei között.

A rendezvényre, mely hat pavilonban és hatalmas külső területen kerül megszervezésre – a tuning autóktól kezdve a veteránokon és hot-rodokon át az autóimportőrökig mindent felölelő tematikákban – a szervezők rengeteg újdonsággal és itthon még soha nem bemutatott látványossággal készülnek.

Az AMTS időpontja 2022. március 11-13., az elmúlt két év tapasztalataira alapozva viszont egy biztonsági “B” opciót is fenntartanak: amennyiben a 2022. márciusában hatályos jogszabályok esetleg nem teszik lehetővé az esemény megtartását, akkor az AMTS-re július 1-3. között kerül sor, a megvásárolt jegyek pedig automatikusan erre az időpontra lesznek érvényesek.

A show szervezése már hónapok óta gőzerővel folyik, a látogatók részére pedig kedvezményes elővételi időszak is indult: a belépőjegyek 2021. december 31-ig jelentős árengedményekkel vásárolhatók meg, sőt, mindenki, aki még idén jegyet vált a rendezvényre, egy jubileumi AMTS kulcstartót is kap ajándékba, amit a helyszínen vehet át.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/