Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy szívdöglesztő olasz kabrió

2018. november 12. 19:35   |   DG
címkék:  

A Pogea Racing rajong az olasz sportautókért és művészi szinten finomítja őket tovább. Kreációi mindig különlegesek. Ezúttal egy Maserati GranCabriót tettek még ellenállhatatlanabbá.

A Pogea Racing mindenekelőtt megültette a Maseratit és kovácsolt kerékgarnitúrát csavarozott fel rá, amitől az még dögösebbé vált. Sportrugók segítségével 4 centiméterrel engedte közelebb a földhöz az autót, a tengelyvégekre pedig kovácsolt, 21 colos felniket erősített fel. A Jules 21 fantázianevű kerekek tökéletesen kitöltik a kerékjáratokat, ráadásul könnyebbek a gyáriaknál, így csökkentik a rugózatlan tömeget. Az útfogásért 245/30, illetve 325/25 méretű Michelin sportabroncsok felelnek.

A feltételek így már adottak voltak némi teljesítménynöveléshez. Módosították a motorvezérlést és sport légszűrőt szereltek be, így a 4,7 literes V8-as még jobban húz és még szebben muzsikál. A Ferrari-eredetű erőforrás mai napig az egyik legcsodálatosabb hangú szívó V8-as. Az intézkedések eredményeként az aggregát 484 lóerőt (+24) és 533 Nm (+13) nyomatékot termel, s egészen 305 km/óráig képes gyorsítani a kabriót.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!