/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy Toyota targatetővel

2014. október 31. 17:00   |   Autoblog
címkék:  

A nagyszabású autós háttéripari kiállításra, a Las Vegas-i SEMA Show-ra épült meg az utóbbi évek egyik legvonzóbb, legeredetibb Toyotája. A Cartel Customs Scion FR-S-e, vagy ahogy Európában ismerjük, Toyota GT 86-osa targatetőt és hátsó ablakrostélyt kapott, és csakis lelkesedni lehet érte.

A Cartel Customs FR-S-e show autóként egyedi Azzuro California kék színével vonzza a tekinteteket, amelyet fekete kabin rész ellentételez. Eredeti megoldásként a tető középső része kivehető és a járműben tárolható; a Scion így a nyitott tetős autózás élményét is megadja, mégpedig roppant stílusosan. Poénként a hátsó szélvédőre rostélyt („tyúkrácsot”) is felszereltek, ami a 80-as éveket hozza vissza.

Szintén nem mindennapos megoldás a fémből kiszélesített karosszéria, amely gyári hatást keltő, profi munka. A hátsókerék-hajtású kupét a KW sportfutóművével egyedi, kovácsolt, 19 hüvelykes könnyűfém felnikre engedték rá, amelyek mögött a Wilwood nagyteljesítményű fékrendszere dolgozik. A 2 literes boxermotor sem maradt szériaállapotú, a Greddy utcai turbókittjét aggatták rá, így körülbelül 300 lóerőt teljesít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/