/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkészült az eddigi leggonoszabb, legvonzóbb Lexus a világon

2019. február 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Artisan Spirits elkészített egy különleges optikai csomagot a Lexus LC 500 és 500h szériához. Japán nemesítés a japán szépséghez, amely hátrahagyja a kocsi elegáns vonalait, hogy így a sportosság legvadabb vizeire kalauzolja azt. Az eredmény lélegzetelállító.

Nem mintha a Lexus LC 500 csúnya kocsi lenne, de az alábbi művet elnézve a gyári variáns egy egyszerű, fejletlen kis játékautónak tűnik.

A japán Artisan Spirits ugyanis elkészített egy tökéletes optikai csomagot az LC 500 és 500h duóhoz, ami nem csak a tömegből emeli ki a prémium kupét, hanem átértelmezi annak megjelenését elegánsból sportossá – még mielőtt megérkezne a várva várt LC F csúcsváltozat.

Habár az LC F biztos nem lesz ilyen vad, az Artizan talán még így sem esett túlzásba – mert jó alappal dolgoztak a mérnökök: elég volt egy első és hátsó lökhárító toldat, küszöb-kiegészítések, nagyobb oldalsó légbeömlők és szélesebb hátsó kerékívek, egy fix szárny, továbbá az új kipufogóvégeknek otthont adó diffúzor. A KW állítható futómű a még laposabb kinézetért felel.

Már ez is elég lenne, az 5.0 literes V8-as szívómotor teljesítményét a hengerűrtartalom 5.6 literesre növelésével 477-ről 525 lóerősre emelték, amihez nagyobb Brembo fékek is társulnak. A belsőt bukókeret és Sparco sportülések teszik teljessé. Már az alapmodellt is elfogadnánk, ezt a változatot viszont biztos felírjuk a télapónak címzett kívánságlistánkra…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/