/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkészült az első tuning a Suzuki Swift Sporthoz

2018. szeptember 30. 17:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Kuhl Racing kezelésbe vette a japán mini hot hatch fazonját, és átszabta egy pár fokkal durvábbra. Ez már nem a lakótelepi önjelölt versenyzők Swiftje vasalódeszkával a hátán, hanem egy mérges utcai sportautó érdekes légterelőkkel és új kerekekkel.

Nem csak felénk örvend népszerűségnek a Suzuki Swift, hanem például Japánban is szeretik az emberek. A Sport modell ráadásul ár/érték arányban az egyik legjobb vétel a piacon, így nem is csoda, hogy a Kuhl Racing ehhez készített egy kívánatos optikai csomagot.

A 360 ezer yen (882 500 forint) értékű pakk tartalmaz egy első és hátsó lökhárító toldatot, egy küszöbtoldatot, egy új hűtőrácsot, fényszóró takarókat, illetve a jelvények lecserélését – beleértve a szerelési és fényezési munkákat. Akinek a diszkrét hátsó szárny is kell, annak további 15 ezer yentől (36 772 Ft) kell megszabadulnia (áfa és szállítási díj nélkül).

A maximális hatásért persze egy szett hatküllős, fekete felni is került a sportautó alá, de az új kipufogóvégek és az ültetés sem maradt ki a listáról.

Hogy a motorhoz tervez-e nyúlni a tuner, nem tudjuk, de egyelőre hagyták 140 lóerősen a Swift Sport orrában dolgozó 1.4 literes Boosterjet turbómotort. A kellemes számú ménes mellé 230 Nm forgatónyomaték társul, így 8,1 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből százra, míg végsebessége 209 km/óra, amiből kiveszi részét a mindössze 975 kilogrammos tömeg is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/