/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Erő és szépség is jár a Dähler csomagjában a BMW 440i-hez

2017. szeptember 24. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuner kezelésbe vette a legerősebb mezei 4-es sorozat benzinmotorját, melynek köszönhetően akár 415 lóerőt is képes teljesíteni a sorhatos aggregát, ehhez pedig a megfelelő külsőt is elkészítette a cég.

Aki eddig feleslegesnek érezte a BMW M4 által nyújtotta erőtöbbletet, az letehette voksát a nem sokkal gyengébb 440i modell mellett, amelyben szintén egy 3.0 literes hathengeres turbós aggregát teljesít szolgálatot, csakhogy 431 paripa helyett „mindössze” 326 képezi a ménes számát.

Nos, a Dählernek köszönhetően azok a 440i tulajdonosok, akik rájöttek, mégis az erősebb példányt kellett volna válasszák, már nem kell, hogy lemondjanak a nagyobb erő nyújtotta kényelemről és érzésről, ugyanis a kupé, a kabrió és a Gran Coupe modellekhez egyformán elérhető egy háromlépcsős erőkúra.

Az első szinten 380 lóerőt és 560 Nm-es csúcsnyomatékot kapnak a megrendelők, de lehetőség van 400 paripa / 580 Nm vagy 415 ló és 610 Newtonméter igénylésére is, így pedig már csak 16 lóerő hiányzik az M4 szintjétől, amit a sebességlimitáló kiiktatásával kompenzál a tuner. Jó hír, hogy az átalakítás teljesíti az Euro 6-os normákat, illetve a teljes EU területén elfogadott.

Ami az optikát illeti, különböző kipufogóvégződések, akár 20 collos felnik, első és hátsó lökhárító toldatok, hátsó szárny, szénszálas tükörborítások, illetve ültető szett egyaránt elérhető az összes karosszéria-kialakításhoz, továbbá a belsőt is egyéni igények szerint szabják át.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/