/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Erős és narancs a Mini Cooper S

2014. április 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Cam Shaft és PP-Performance összefogtak, hogy megalkossák a szexi és vad Minit. Sikerült nekik: 240 paripa és fényes narancs fólia az autó főbb ismertetőjegyei.

Úgy látszik, mindig jól sül el, ha a tunerek egyesítik erejüket. Láttunk már megvadított BMW M6 kabriót, most azonban egy kisebb bajor került a PP-Performance – és a Cam Shaft – asztalára. Egy előző generációs, 184 lóerőt birtokló Mini Cooper S.

Nem haboztak sokat, rögtön megadták a gyári kinézetnek a kegyelemdöfést egy csillogó narancsszínű fóliával, amit itt-ott (például a tetőn vagy a kerékjárati íveknél) feketére színezett elemekkel komponáltak, majd jöhetett az ATS-től származó vékony küllős 17 collos felniszett 215/45-ös Toyo R888 abroncsokkal. A négy kereket, valamint az állítható KW futóművet nem számítva 1900 eurót (nagyjából 580 ezer forintot) kérnek az átszínezésért, ami azért egy kissé borsos árnak tűnhet elsőre.

Ehhez képest a leömlőtől kipufogóvégig új rendszer épp annyit kóstál (1899 euró), mint az imént említett matricázás. Ezt megtoldva egy sport légszűrővel, valamint a vezérlés átírásával megkapjuk a négyhengeres 1.6-os turbómotornál a tunerek által elért 240 lóerőt, ami 56-tal több, mint a gyári érték.

Sajnos ez utóbbi változtatások áráról nem tudni semmit, ahogy az eredeti 7,3 másodperces százas sprint, valamint a 225 km/órás végsebesség módosulásáról sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/