Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez lenne az eddigi legszebb BMW M3?

2017. augusztus 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár gyári állapotában sem csúnya jelenség, egy BMW fanatikus megépítette álmai M3-asát az F80-as generációból. A matt piros kasztni mellé arany felnik, különleges optikai csomag, egyedi fényszórók és egyéb finomságok társultak e célból.

Legyen az ember Mercedes vagy Audi imádó, e mellett az M3-as mellett senki sem tud elmenni szó nélkül – a többség pedig valószínűleg épp nem azért, mert ne tetszene neki az eredmény.

A szóban forgó F80 M3-ast ugyanis egy Bimmer Post tag alakította át és tette közzé az interneten, hogy mindenki megcsodálhassa álmai négykerekűjét. Az autó matt piros fényezést, 20 collos arany felniket, ültetett futóművet, Dinmann féle szénszálas műanyag első lökhárítót és küszöbtoldatokat kapott, de nem mehetünk el szó nélkül az Akrapovic kipufogórendszer és a hozzá társított diffúzor mellett sem. A csúcsot az M4 GTS motorháztető és az OSS fényszórók jelentik a hihetetlen ötletes LED menetfényekkel.

Azt nem tudni, hogy a motort érte-e bármi erősítés, de csak az optikára többmillió forintnyi összeget áldozhatott a minden bizonnyal boldog tulajdonos.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!