/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez nem egy Ford Mustang, hanem Hyundai Accent! – videóval

2021. július 19. 09:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akármennyire is hasonlít a klasszikus Ford Mustangra, a képeken látható autó egy Hyundai Accent. A koreaiból az indiaiak csináltak amerikait egy hét alatt. Nem lett olyan rossz, mint amennyire első hallásra tűnik, de csodát ne várjunk.

A 2009-es Hyundai Accent nem nevezhető kiemelkedő típusnak az autópiacon, de még a koreai gyártó kínálatában sem, viszont egy dolgot nagyon tud: megbízhatóan visz A-ból B-be.

Ezzel szemben az 1969-es Ford Mustang az akkori generáció álomautója, mely beleíródott az autós történelemkönyvekbe olyannyira, hogy a mai napig létező típusról beszélhetünk, amely fejeket csavar el.

De mit tegyen az ember, ha előbbije van, az utóbbi viszont egy elérhetetlen álom. Forduljon a Dream Customs India csapatához, akik egy hét alatt izomautót varázsolnak az unalmas háromajtósból, legalábbis külsőre.

A srácok által az internetre feltöltött videó ugyan sokat nem árul el magáról a munkáról, ahogy a belsőről is csak egy (bizarr) felvételt láthatunk, első ránézésre könnyedén össze lehetne keverni egy valódi Mustanggal. Az ívek, az arányok, a lámpák is megfelelnek az elvártaknak, ahogy a lökhárítók sem okoznak csalódást. Egyedül a csomagtérajtó bumszli kilincsét nem értjük, illetve a hátsó szélvédő is furán osztott. A kerekek megérnének egy cserét, de még mindig jobbak, mint amit a beltérrel műveltek Dream Customs India emberei. A gyári műanyagtengert Mustang beütéses, félresikerült bőrözéssel igyekeztek feldobni, de ettől talán még rosszabb lett, mintha annyiban hagyták volna.

Összességében nem haragudhatunk rájuk, mert egy hét alatt sikerült 50 évet visszamenniük az időben úgy, hogy „kilóra nagyjából” sokak álomautóját hozták létre. Érdekesség, hogy ennél nagyobb fába is vágták már a fejszéjüket: korábban egy Honda Civicet alakítottak Lamborghini Aventador SVJ replikává, ilyesmi sikerrel. De az vesse rájuk az első követ, aki maga jobbat tudna csinálni…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/