/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fiat 500 szteroidon

2012. augusztus 08. 19:39   |   Autoblog
címkék:  

A Fiat 500-asban eddig számtalan tuningcég látott fantáziát, és úgy néz ki, hogy a kis olasz még hosszú ideig jó alany lesz egy alapos átalakításhoz. A mostanáig számunkra ismeretlen német G-Tech tuningcég új szintre emelte a Fiat 500 tuningot, bemutatott egy vágott tetejű kivitelt 340 lóerővel.

A G-Tech az amerikai hot rodoknál bevett tuningfogást, a tető chopolását, vagyis megvágását hajtotta végre a Fiat 500-ason, amely ettől teljesen kifordult magából. A jó értelemben, ugyanis mokány, pimaszul sportos gép lett belőle, amelyből csak úgy árad a teljesítmény.  

Abból pedig akad bőven, a babakék karosszériát ugyanis akár 340 lóerő feszítheti. A szakemberek 225 és 340 lóerő közötti teljesítményt hoznak ki az 1,4 literes négyhengeresből, a megrendelő kívánsága szerint. Hogy pontosan hogyan, azt nem részletezték, de gyanítjuk, hogy a blokk komplett átépítése nem elég, jóval nagyobb turbófeltöltőre is szükség van.

Annyi biztos, hogy a laposabb tetővel, agresszív spojlerekkel és fekete kerekekkel megvadított Fiat 500 rászolgál a Sportster jelzőre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/