/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

GTS kivitel készült a BMW M2-ből

2016. december 20. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

Egyesek biztosra veszik, hogy lesz gyári GTS kivitel az M2 Coupéból, míg mások ezt kizártnak tartják, mindenesetre az Alpha-N Performance tuningcég a BMW M4 GTS mintájára elkészítette a BMW M2 GTS változatot. A legkisebb M-es BMW GTS gúnyába bújt, motorteljesítményét pedig 450 lóerőre tornászták fel.

Az Alpha-N Performance a BMW M2 Coupét szénszálas aerodinamikai komponensekkel öltöztette fel, hogy az M4 GTS stílusát közvetítse. Az Edison Composites által „kisütött” elemek és légterelők nagyon drágák, minőségüket és külalakjukat azonban nem érheti kritika. Lecserélték a motorháztetőt (3399 euró), új első toldatot raktak fel (1299 euró), s a tetőelemet is szénszálasra cserélték, akárcsak a tükörházakat. Hátulra egyedi diffúzort és GTS-stílusú szárnyat illesztettek. A képet fekete vesék, egyedi küszöbspoilerek és az M4 GTS modelltől származó 20 colos M Competition könnyűfém felnik teszik teljessé.

Az M2 GTS-ben ugyan nem az M4 erőforrása dolgozik, de a tuningnak köszönhetően a 3 literes soros hathengeres biturbó blokk így is hasonló teljesítménnyel büszkélkedhet. Egyedi szoftver segítségével 450 lóerősre izmosították, így 4 másodperc körüli gyorsulást szavatol. A kocsit professzionális, minden paraméterében állítható Öhlins Road & Track felfüggesztés tartja az úton, megállításáról pedig a BMW M4-től kölcsönzött karbon kerámia fékrendszer gondoskodik. Minden elismerésünk, a GTS-kezelés remekül áll a legkisebb M-es BMW-nek is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/