/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamann BMW M2

2016. november 14. 18:55   |   Autoblog
címkék:  

A BMW-k leghíresebb nemesítője, a Hamann Motorsport kidolgozta tuningprogramját a legkisebb M-es BMW-hez. Aerodinamikai kiegészítők, teljesítménynövelés, sportkipufogó-rendszerek, különböző kerék- és futóműszettek szerepelnek a terítéken. Igazán exkluzív M2 került az utakra.

A BMW M2 rövid idő alatt rengeteg hívet szerzett magának világszerte és a tuningcégek is lecsaptak rá, ami nem meglepő. A legjutányosabb árú M-es BMW ugyan a leggyengébb a legsportosabb bajor gépek sorában, a vezetési élményt tekintve azonban felér az M4-hez, versenypályán alaposan meg is szorongatja nagyobb testvérét. Rendkívül ütősen is néz ki, ráadásul minőségi alkatrészekkel még vadabbá tehető.

A Hamann is először a külalakkal foglalkozott. Teljesen új első lökhárítót szerelt fel, egyedi, motorsportos ihletésű alsó spliterrel. A küszöböket is kicserélte és az M modellek védjegyének számító oldalsó kopoltyúkat is újragondolta. A far egyedi, színre fújt diffúzorral és csomagtartó élspoilerrel gazdagodott. A sportkipufogó-rendszer végcsövei a megrendelő kívánsága szerint lehetnek ezüst vagy fekete színűek, illetve szénszálasak.

Hallgassák a hangját, nagyon szép:

Az összképet igen látványossá teszik a türkizkék, sokküllős Anniversary Evo kerekek, amely 20 colos méretben kerültek fel az autóra. Tökéletes pozíciójukról 20 mm-es első és 5 mm-es hátsó nyomtávszélesítők gondoskodnak.

A Hamann szakemberei természetesen a 3 literes soros hathengeres, biturbó erőforrással is foglalkoztak. Elég volt a vezérlést módosítani, és a 370 lóerőből 420 lett, míg a 465 Nm-es nyomaték 530 Nm-re gyarapodott. Legyen az autóban a hatgangos kézi vagy a hétsebességes duplakuplungos automataváltó, a Hamann M2-ese így 4,2 másodperc alatt sprintel 100 km/órára, gyakorlatilag annyi idő alatt, mint az M4 Coupé.

A Hamann a távol-keleti hamisítványok ellen is felvette a küzdelmet, november 1-től minden termékét eredetiséget igazoló dokumentummal látja el. Az A6-os formátumú, védett hologrammal ellátott igazolvány minden alkatrészt külön számmal azonosít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/