/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hummer 30 colos kerekeken!

2006. október 17. 15:54   |   Autoblog
címkék:  

Nem elég, hogy sirályszárnyas ajtajai vannak, de világoskék/narancssárga festést és 30 colos megafelniket is kapott.


A GeigerCars legújabb kreálmánya szimplán a Hummer GT névre hallgat. Az autó alapját adó Hummer H2-esre a müncheni illetőségű cég gyönyörű, elsősorban a legendás Ford GT40

versenyautóra emlékeztető világoskék / narancssárga Heritage festéket vitt fel, és az ajtóknál is meghökkentő megoldást választott. Felfelé nyíló, sirályszárnyas ajtókat szerelt fel, amelyek azonban a hagyományos módon is kitárhatók.

A legjobban mégis a kerekek szúrnak szemet. Átmérőjük szinte már tolakodóan nagy, 30 hüvelyk, azaz 75 centiméter! A kovácsolt, krómozott alumínium görgők 10J x 30-as méretűek, rajtuk 315/30 R 30-as Pirelli Scorpion Zero nagyteljesítményű abroncsokkal. A kerékgarnitúra ára egyedül 28 ezer euró, amiért egy jó középkategóriás autót is lehet venni! Persze a kevésbé megalomániás ügyfelek választhatnak 20, 22, 24, 26 és 28 colos felniket is kedvencükhöz. A német tuner az ütős optika és a biztonságos úttartás érdekében a futóművet is lecsavarta 10 centiméterrel, illetve sport stabilizáló rudakat szerelt be. A nehézsúlyú sportoló megállítását strapabíró, 380 mm-es perforált tárcsákra és 8-dugattyús nyergekre bízta. A szett ára meghaladja a 10 ezer eurót.   

A Geiger Hummer GT-t domináns megjelenéséhez illő teljesítménnyel ruházták fel: hatliteres motorját kompresszorkészlettel, egyedi leömlőkkel, rozsdamentes acél sportkipufogó-rendszerrel, valamint speciálisan belőtt elektronikával 556 lóerőre tuningolták fel. A maximális nyomaték 765 newtonméter; a Geiger Hummer GT 7,9 másodperc alatt felgyorsul százra és eléri a 225 km/órát.  

Az utastérben a szénszál határozza meg a hangulatot, de a karosszéria színében pompázó műszerek, valamint a navigációt, DVD lejátszót, TV adót és két darab LCD képernyőt magában foglaló multimédiás rendszer sem mindennapi egy Hummerben.

A Hummer GT kompletten 133 900 euróért hazavihető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/