/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen BMW M3 nem jön még egy szembe

2018. december 12. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

A belsőtér-átalakításokra specializálódott bolgár tuningcég, a Vilner idei utolsó projektje volt ez a csodálatos BMW E30 M3, amely megkapta az E36 M3 motorját, a külsejét a ritka Evolution II változat mintájára alakítottak át, belülről pedig egyedi kárpittal varázsoltak újjá. Ilyen BMW E30 nincsen még egy a világon.

A Vilner káprázatos utastér átalakításaival szerzett hírnevet magának, kreációi frissek, olykor merészek és nagyon magas minőségűek. Ezt az 1990-es évjáratú E30 M3-ast is még értékesebbé tették munkájukkal.

A legendás sportkupé összes karosszériaeleme egy ritka Evolution II változatról került át, a motortérbe pedig az egy generációval újabb M3 3,2 literes soros hathengeres erőforrása költözött be. A gép fényezése is extra, Imola Red II piros, s a kocsi alatt 18 colos, fantasztikus BBS kerekek forognak. A külső módosítások sorát a sötétített első fényszórók és az egyedi hátsó lámpák zárják.

Az igazi varázslat azonban az utastérben történt, ami jelen esetben érdekes és izgalmas képet fest. A kárpitos csapat tartan mintás szövet és bőr kombinációja mellett döntött, kikacsintva a Golf GTI-re. Tartan mintás szövettel húzták be a Sparco kagylóülések közepét, az ajtópaneleket, a váltókar alapját, s jutott az anyagból a mennyezetre és a hátsó polcra is. Meg kell hagyni, hogy a retró kinézet az M3-nak is jól áll. Természetesen a Momo kormánykereket is átbőrözték, és fém taposókat raktak az autóba. A hátsó üléspad egy bukóketrecnek adta át a helyét.

De van még valami. A soros négyhengeres erőmű egy 321 lóerőt és 350 Nm nyomatékot termelő 3,2 literes soros hathengeres motornak adta át a helyét, amelyet az egyik legjobb BMW motornak tartanak a rajongók. Ha az egyenletbe belevesszük az ötfokozatú kézi váltót, az alacsony, 1200 kilós tömeget és a hátsókerék-hajtást is, egy hamisítatlan, analóg élményautót kapunk eredményül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/