/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy megvadított platós Mercedes

2017. december 11. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Prior Design máris kezelésbe vette a Mercedes-Benz X-osztályt, hogy a gyári kinézettől és értékektől elrugaszkodva valami egészen macsós férfiállat verdát kreáljon. Rögtön kétféle átszabás lesz elérhető hozzá.

Egyelőre nem tudjuk, ki és mire fogja venni a Mercedes új platós haszonjárművét, de a Prior Design segít azoknak, akik csak a megjelenés miatt teszik le voksukat az X-osztály mellett.

Először is, kétféle kiadásban lesz elérhető az optikai nemesítés: az egyik a rosszfiúknak, a másik a városi hódítóknak készül, így mindenki érdekelt lehet a csomag választásában. Többek között az első lökhárítót érik módosítások, amelyet kiszélesítenek, közelebb húznak a földhöz, fekete betétekkel és az egyik változatnál LED menetfényekkel látják el, a csillagemblémát pedig a tuner sajátjára cserélik a mérnökök.

A lökhárítóval együtt a kerékíveket is kiszélesítik, illetve terepkerekekkel vagy hatalmas alufelnire szerelt peres gumikkal tömik ki, továbbá a hátsó lökhárítót is átalakítják némiképp.

A többi már a megrendelő pénztárcájától és stílusától függ: lehetőség van állítható futómű, komplett kipufogórendszer beszerelésére, továbbá egyedi fényezés igénylésére is. Egyelőre azonban nem tudjuk, mikortól lesz elérhető a nemesítés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/