/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy Nissan Micra, ha mérges

2014. január 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy tokiói tuner, az Impul nem mindennapi csomagot készített a megosztóra sikeredett Nissan Micrához, mely így végre kilépve a szürkeségből, vérvörösen izzó kis méregzsák lett.

A tokiói központú Impul nevű tuningcég egy nem túl népszerű városi minihez készítette el saját elképzelését, ami egész pofásra sikeredett.

Bár a nem túl hosszú modellciklust és nem túl magas eladásokat megélő új Nissan Micránál nehezebb tuningalanyt találni aligha lehetett volna, a tuner nem ijedt meg a feladattól, és rögtön aggatott egy spoiler-kitet a kisautó aljára. Már ez sokat dobott az amúgy teljesen semleges kinézetű négykerekűn, de itt nem állhattak meg a dizájnerek. Az átalakított lökhárítók és küszöbök mellett egy igen méretes hátsó szárny került a tetőre, LED nappali menetfények a ködlámpák mellé és egy szett RS S-05 nevű alufelni a gyári kerekek helyére.

A motorerő növeléséről nem tudni semmit, ám a Japánban March néven forgalmazott Micra a szigetországban rendelkezik Nismo és Nismo S kiadásokkal, melyek közül utóbbiban egy 1.5 literes szívó négyhengeres teljesít szolgálatot 116 lóerővel (85 kW) és 156 Nm-es maximális forgatónyomatékkal, ami már bőven elég egy kevesebb, mint ezer kilogrammos kocsihoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/