/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ismét egy klasszikus Porsche, ami fájdalmasan jól néz ki

2018. augusztus 31. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem sok szebb járgány van egy restomod Porschénél, s most a Singer után a Gunther Werks csapata is elkészített egy újragondolt, klasszikus 911-est, csakhogy ezúttal a ’90-es évek volt a célkeresztben. Az eredmény viszont így is hihetetlen lett.

A Gunther Werks nagy szakértűje a modern elemekkel klasszikus formában megtartott autók készítésének, azaz a restomodnak. A cég legutóbb egy Porsche 993-as szériás 911-est preparált ki a lehető legjobban, miközben semmit nem vett el a klasszikus stuttgarti jegyekből.

A 400R projekt egyik fő eleme a teljes egészében szénszálas kasztni, amely nem csak segít az öntömeg 1214 kilogrammra faragásában, de még szélesebb is, mint a gyári test, így még sportosabb kiállást kölcsönöz a német szépségnek.

A cég a The Quail, A Motorsports Gathering különleges autókat felvonultató rendezvényre vitt el egy teljesen csupasz, kibelezett karosszériát, valamint a 400R ügyfélautót, hogy a nagyérdemű megcsodálhassa, mit képesek egyesek kihozni kellő kitartással és akarattal. A teljesen elkészült ügyfélautó „Chelsea” szürke fényezést kapott a projektoros fényszórót körül ölelő LED nappali menetfényes lámpákkal, fix hátsó szárnnyal, középre kivezetett dupla kipufogóvégződéssel, fekete alufelnikkel, illetve nagyobb fékrendszerrel. Belül a cég által készített, bőrrel bevont karbonülések, alcantara kormány, bordó bőrbetétek és új rádió kapott helyet.

A meghajtásról egy 4.0 literes hathengeres boxermotor gondoskodik 430 lóerő és 423 Nm csúcsnyomaték kíséretében – a leszabályozás 7800-as fordulatszámnál jelentkezik.

Aki szeretne egy 400R tulajdonosa lenin, jobb, ha siet, ugyanis a Gunther Werks csupán 25 (azaz már csak 24) példány készítését tervezi, az árcédula pedig legkevesebb 525 ezer dollárra (147 millió forintra) rúg – amibe nem tartozik bele a donorautó!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/