/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Karbon és arany lett a TOPCAR Porsche 911-esének fő összetevői

2015. július 04. 20:39   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az orosz tuner elkészített egy komoly átalakítást a legújabb Porsche 911-eshez. A 991 GTR Carbon Edition karosszériájának 90%-át szénszálas műanyagra cserélték, miközben a beltérben az arany ütötte fel a fejét. A teljes átalakítás autóval együtt 290 ezer euró.

A TOPCAR továbbfejlesztette a Porsche 911-eshez korábban készített Stinger GTR csomagját.

Az új pakk a Carbon Edition kiegészítő nevet kapta, melynek lényege, hogy az autó karosszériájának 90%-át (konkrétan 24 elemet) szénszálas műanyagra cserélték a tuner emberei, így a durvább megjelenésen túl súlycsökkentést is elérhetünk. Az elemek 15 ezer euróért (4,7 millió forintért) állnak rendelkezésre, míg felszerelésüket 10 ezerért (3,1 millió forintért) vállalja a cég.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy az alap autóért (Turbo S) 197 ezer eurót kell Németországban fizetnünk, amihez hozzájönnek az ADV.1 kerekek, az aranyozott belső kiegészítők és a Nappa bőrülések, a teljes ár 290 ezer euróra, azaz 90 millió forintra jön ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/