/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy kis kozmetika után szebb lett a BMW M3/M4

2022. november 05. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW M3/M4 modellpáros már csaknem két éve piacon van, a nemesítő cégek különböző megoldásaikkal azóta igyekeznek „helyrehozni” a megosztó kinézetű veséket. Az amerikai Adro most megadta a kompakt sportautó-párosnak az őket megillető korai faceliftet; s az eredmény igen lenyűgöző lett.

Az Adro jellemzően elérhető árú sportautókhoz készít széles karbon karosszériakészleteket, az M3/M4 páros esetében azonban az új orrkialakításra is időt fordított. Laposabb és sarkosabb frontrészt alakított ki, kisebb és szélesebb vesékkel, továbbá egy komplett szénszálas aerodinamikai szettet alkotott a hátsókerék-hajtású gépekhez.

Más tunerekkel ellentétben az Adro teljesen új lökhárítót tervezett a BMW M3/M4 modellpároshoz. A széria darabbal való közvetlen összehasonlítás mutatja, hogy az Adro lökhárítója tiszteletben tartja a BMW formanyelvét, a gyári rögzítési pontokhoz csatlakozik és a különböző szenzorokat is fogadja, ám szélesebb és laposabb annál, átrajzolva a kocsi arcát. A megosztó kinézetű, mélyre nyúló vesék immár 10 százalékkal kisebbek, emellett alacsonyabbak és szélesebbek, s távolabb is vannak egymástól. Az alsó légbeömlőket is átrajzolták, agresszívabb légterelőkkel látták el, alulra pedig plusz toldatot illesztettek.

Az új dizájn szélesebbnek és egzotikusabbnak láttatja a BMW sportautóit. Az új front tökéletesen passzol az M3 és M4 normál és Competition változataira, de gond nélkül feltehető az M4 CSL modellre is. Az aerodinamikai csomag része emellett a szénszálas küszöbtoldatok, az egyedi diffúzor és a hattyúnyakú hátsó légterelő szárny, ami az M4 kiváltsága. Az ültetett futómű és a kerékgarnitúra feláras tételek.

Az Adro csomagjával felöltöztetett BMW M3/M4 a SEMA Show-n debütált és már elérhető. Az árakat is közzétették: az első lökhárító 3 100, az alsó splitter 700, a küszöbök 1 900, a diffúzor és a hattyúnyakú hátsó szárny pedig darabonként 3 100 dollárba kerülnek. A bajor sportgépeket átformáló készlet tehát 11 900 dolláros kiadást jelent.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/