/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges kezelést kapott a BMW X6M

2016. augusztus 20. 13:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Abu Dhabiban található BMW kereskedésben kapták lencsevégre az alábbi X6M modellt, mely a gyári teljes ellátmányon túl kapott néhány extra finomságot az AC Schnitzertől.

Abban talán mind egyetérthetünk, hogy a BMW X6-os modellje nme nevezhető terepjárónak. Ez fokozottan igaz a csúcspéldány X6M-re, amelynek orrában egy 4.4 literes V8-as ikerturbós erőforrás munkálkodik nem kevesebb, mint 575 lóerő és 750 Nm kíséretében. Ezek és a nyolcfokozatú ZF automataváltó segítségével a hatalmas behemót 4,2 másodperc alatt tudja le a százas sprintet, míg gyorsításának csak az elektronika szab határt 250 km/óránál.

Kinézetére már gyári valójában sem lehet panaszunk, azonban az Egyesült Arab Emírségek fővárosának egyik BMW kereskedésében felbukkant egy AC Schnitzer elemekkel díszített példány piros bőrbelsővel.

A szürke-metál monstrum kapott egy fix hátsó szárnyat és egy kézzel készített diffúzort – mindkét kiegészítő alkotóeleme a szénszálas műanyag – továbbá 22 collos kovácsolt felniket a Vörsteiner jóvoltából. A habot a tortán az Akrapovic Evolution kipufogórendszer jelenti, ami nem csak hangosabbá, de könnyebbé és egyúttal erősebbé is teszi az autót – bár azt nem árulták el, mennyivel.

A belső tér a fekete és piros kettősében pompázik ellentétes színnel varrt cérnával és M színű öltésekkel a kormányon, így a szolid külsőhöz képes mindenképp vadságot áraszt. Arról nem tudni, hogy egy ügyfél rendelésére vagy esetleg csak kiállítandó modellként érkezett a méregdrága luxus SUV a helyi kereskedésbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/