/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Larte Black Crystal, a guruló első osztály

2016. január 29. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az orosz Larte Design a német Klassennel közösen a magánrepülőgépek luxusát ültette át egy V-osztályos Mercedes kisbuszba. A Black Crystal névre keresztelt egyedülálló jármű egy pazar berendezésű guruló luxus lakosztály. Megtekinthető a márciusi Genfi Autószalonon.

A Larte Design felelt a jármű kinézetéért, ami természetesen nem maradt gyári állapotú. A nem éppen diszkrét átalakításokat preferáló orosz műhely ezúttal fogyasztható végeredménnyel módosította a buszt, saját aerodinamikai készletével mozgalmasabbá, sportosabbá varázsolta. Egyelőre csak grafikán láthatjuk az autót, de határozottan jól néz ki, a piros csíkkal elválasztott kéttónusú fényezés is remekül mutat. Az első és a hátsó lökhárító könnyű kompozit anyagból készült, ellátták LED-es nappali fényekkel és két darab valódi kristályt is építettek bele, ami a jármű nevére utal.

Elsősorban azonban az utastér nyűgözi le az embert, amelyet a Klassen cég rendezett be. A Mindenben székelő német vállalat VIP kialakítású kabinjairól ismert, a Mercedesben is elsőrangú munkát végzett. A legmagasabb minőségű bőr, Alcantara szövet és fa felhasználásával csodálatos környezetet alakított ki.

A Mercedes belső terében elektromosan szabályozható, lefektethető komfortüléseket helyezett el, minibárt és asztalokat alakított ki, emellett teljes körű multimédiás rendszert épített ki nagyméretű LED televízióval és high-end audiorendszerrel. Nem valószínű, hogy az utazásnak lenne ennél előkelőbb módja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/