Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még vadabb lett a Prior Design Mercedes-AMG GT S modellje

2018. július 14. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem valószínű, hogy bárki soványnak vagy kevésnek érezné a Mercedes sportkupéját, de ha mégis így lenne, a Prior Design tudja a dolgát. A német ragadozót szélesebbé tette és közelebb ültette a földhöz, hogy beférjenek a hatalmas kerekek alá.

Nem tudjuk, él-e a Földön olyan ember, aki rögtön átalakíttatná új Mercedes-AMG GT S modelljét egy tuningműhellyel, de a Prior Design azok rendelkezésére áll, akik máris így döntenének.

A tuner PD700GTR néven adta ki optikai csomagját, amelynek fő elemei a kerékív-szélesítések, az első lökhárító toldata, a diffúzor, egy légelvezető nyílásokkal ellátott motorháztető, valamint egy fix hátsó szárny – utóbbi hármat akár szénszálas műanyagból is igényelhetik a kellően tehetős ügyfelek. Ám itt még nem ér véget a tudomány, ugyanis az új H&R rugóknak köszönhetően 40 mm-rel kerül közelebb a szörnyeteg a földhöz, a látványt pedig az elől 20, hátul 21 collos, saját gyártású 5×2 küllős fekete felnik teszik teljessé.

A vadabb külső mellé azonban megfelelő orgánum is dukál, így a szelepvezérelt kipufogórendszernek köszönhetően kívánság szerint lehet hangosítani a 4.0 literes duplaturbós V8-ast. A belsőről sajnos nem közölt képet a cég, de temérdek bőrfajtából és a szénszálas alkatrészek garmadájából lehet válogatni, hogy még különlegesebbé tegyük az amúgy sem gyakori modellt.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!