/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Német taxit csináltak a Lamborghini Urusból

2019. március 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Alighogy átvette olasz terepjáróját, Kanye West, az amerikai rapper kipreparáltatta egy acélfelnis német taxivá. A Lamborghini Urus bézs fóliázást, valamint 23 collos teli felniket kapott. Az eredmény, nos, magáért beszél.

A rapperek szinte kötelezőnek érzik megkülönböztetni magukat a társadalom többi tagjától, amely nem csak viselkedésükben és ruházkodásukban, de autóvásárlási, illetve fejlesztési szokásaikban is megnyilvánul.

Kanye West az egyik legsikeresebb producer és zeneszerző az iparban, a siker pedig extravagáns életvitellel is jár, így már nem egy autóját alakíttatta át, hogy passzoljon stílusához.

A rendszerint drága és ritka modellek különleges kezelést kaptak, amely ezúttal sincs másként, egy Lamborghini Urussal, a zenész új jövevényével. Az olasz SUV kezdetnek kapott egy bézs fóliaréteget egy los angelesi cégtől, valamint egy szett 23 collos Boyd Coddington túlméretes kereket. Az acélfelni kinézetű, teli görgők egyébként 17-től egészen 24 collos átmérőig elérhetők, míg szélességben akár a 15 collt is elérhetik, ám nem biztos, hogy az Urus a legjobb választás hozzájuk.

A rappernek mindenesetre tetszett az eredmény, melyet büszke pózolással is bizonyított, legalábbis erről árulkodik Instagram videója.

Csak emlékeztetőül, az Urus egy 200 ezer dolláros terepjáró, mely képes elérni a 305 km/órás tempót, míg százra 3,6 másodperc alatt gyorsul, ezt összkerékhajtásának, nyolcfokozatú automataváltójának, illetve 4.0 literes duplaturbós V8-asának köszönheti, amely 650 lóerő mellett 850 Nm csúcsnyomatékot termel.

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Parallel double parked that motherfucker sideways.” ? Backgrid

TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily) által megosztott bejegyzés,

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/