Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nincs rapper-Rolls–Royce átalakítás nélkül

2019. március 02. 12:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudjuk miért, de amikor egy celeb hozzájut egy brit luxusautóhoz, hiába kérheti saját igényei szerint, rögtön át kell valamit szabnia rajta. Nos, az amerikai rapper, Offset nemrég vette kezelésbe új Rolls-Royce Cullinan SUV-ját.

Most bizonyára megdöbbenve és fejcsóválva hörpintenek csésze teájukba a brit arisztokraták, de a Rolls-Royce manapság inkább készít rappereknek és gengsztereknek divatautókat, mint kimért üzletembereknek luxuscirkálókat – valószínűleg előbbiek pénzköltési szokásai, az utazási trendek átalakulása és a milliós videónézettségekben lelt reklámlehetőségek miatt.

Épp ezért nem csoda, ha egy zenész egyszerre többet is vesz a luxusmárka portékáiból vagy épp átalakíttat egyet. A 27 éves amerikai rapper, Kiari Kendrell Cephus, azaz Offset nemrég vette birtokba Cullinan terepjáróját, azonban nem bírta ki, hogy valamit ne alakíttasson át rajta: rögtön kék fóliába burkoltatta, a króm díszítések pedig fekete színt kaptak, míg a gyári kerekeket 24 collos fekete Forgiato alufelnik váltották le.

A belsőről nem derültek ki részletek, csupán egy nyitott ajtós kép árulkodik róla: piros és fekete bőrözést kapott a kabin.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!