/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan GT-R 1400 lóerővel

2015. április 29. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

Ma számos tuningcég foglalkozik kifejezetten a Nissan csúcs sportgépével, a GT-R-rel, amelynek motorja rengeteg tartalékot rejt magában. A gyárilag is potens és szédületes menetteljesítményeket adó 550 lovas ikerturbós V6-os jóval 1000 lóerő fölé izmosítható. A texasi Jotech Motorsports most egy 1400 lóerős utcai verzióval állt elő.

A Jotech Motorsports nemcsak Nissan GT-R-rel foglalkozik, de megrendelései döntő hányada ehhez a modellhez kapcsolódik és gyakorlatilag minden vásárlói igényt ki tud elégíteni. Számos átalakító csomagot tudnak ajánlani az összkerékhajtású sportkupéhoz, amiből akár legyőzhetetlen utcai harcost is faraghatnak. Így történt ez most, amikor a japán gép egy példánya megkapta a csúcsot képviselő, 6-os szintű motorerősítő csomagot.

A versenyalkatrészekkel és HKS turbófeltöltőkkel felszerelt, 4,1 literre fúrt blokk nem kevesebb, mint 1400 lóerőt mozgósít, amihez egy speciális Sheptrans Stage 4 váltóművet társítottak. Hogy mindez miként hatott a Nissan képességeire, nem részletezték, azonban a teljes szett ára csinos 95 ezer dollár. A képeken szereplő matt szürke példány különleges, kovácsolt ADV.1 felniket is kapott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/