/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Novitec Torado Lamborghini Huracan

2015. július 15. 15:55   |   Autoblog
címkék:  

A Novitec Lamborghini márkára szakosodott leányvállalata, a Torado bemutatta nemesítő programját a Huracan modellhez. Szélcsatornában tökéletesített aerodinamikai elemek, kovácsolt felnik, futómű módosítás, nagyteljesítményű kipufogórendszerek és exkluzív belső kiegészítők alkotják a menüt.

A Novitec minden esetben jó ízléssel és magas szaktudással alakítja át autóit, a Lamborghini Huracant is sikerült feljavítania. Egy olyan aerodinamikai szettet terveztek az autóhoz, amely még inkább hangsúlyozza a sportkocsi ék alakját és még feltűnőbbé teszi azt. A vizuális lehengerlés mellett a stabilitást is növelik nagy sebességnél. Az elemek tetszés szerint színre fújt vagy nyers karbon kivitelben rendelhetők meg.

A gyári első lökhárítót új toldattal, valamint középső és oldalsó légterelő lapokkal támogatták meg, az első fedelet pedig egy speciális, integrált légnyílásokkal kiegészített darabra cserélték, amely igazoltan csökkenti az első tengelyre ható felhajtóerőt. A sziluett látványát az új küszöbidomok, a karbon tükörborítások, valamint a motortérbe jutó levegő mennyiségét optimalizáló, oldalablakokra erősített légbeömlők erősítik. Természetesen a far sem szerénykedik, a fix légterelő szárny, a diffúzor és a négy nagyméretű kipufogóvég versenyautós hangulatot árasztanak. Az i-re a pontot a motorháztető két légbeömlője teszi fel.

A kerékjáratokat egyedi, háromrészes, öt duplaküllős kovácsolt NL1 görgők töltik ki, amelyek elöl 9 x 20, hátul 12,5 x 21-es méretezésűek. 245/30, illetve 325/25 méretű abroncsokat viselnek. Kérésre szénszállal bevont küllőkkel is leszállítják őket. A kerekek és a sárvédők közti távolságot sportrugók csökkentik 35 mm-rel. Már fejlesztés alatt van a típushoz egy állítható magasságú sportfutómű is.

A 610 lóerős V10-es szívómotorhoz egyelőre sportkipufogó-rendszer áll rendelkezésre, amely hoz néhány lovat a konyhára. Aktív pillangószelepes vagy anélküli kivitelben érhető el, rozsdamentes acél vagy a Formula 1-ben is használatos Inconel anyagból elkészítve. Előbbi esetben a Lambo hangja az utastérből szabályozható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/