/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olyan hűvös ez az Audi S7, hogy a nyári Balaton is befagyna tőle

2018. július 11. 14:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az elegancia könnyen eggyé válhat a hűvösséggel, amit jól példáz az alábbi Audi S7 is. Az előző generációs sportmodell fényes matt hatású fóliázást, 21 collos Forgiato felniket kapott és pár centivel közelebb ültették a földhöz. Senki nem merne belekötni…

Az új A7-es modell bemutatásával az elsőgenerációs A7-esek ára elkezdett csökkenni, ami alól kivételt képeznek az S és RS7 példányok, ezek ugyanis kellőképp drágák voltak már akkoriban, mostanra pedig ritkasággá váltak.

Így akinek van egy efféle négykarikása, nem kell, hogy rögtön a használtautós oldalakon keressen neki új gazdát, mitöbb, most élheti ki rajta eddig elfojtott vágyait.

Így tett az alábbi S7-es gazdája is, aki fényes matt hatást keltő szatén fóliába csomagolta az autót, majd ráaggatott egy garnitúra 21 collos Forgiato Tec 3.8 Tecnica felnit fényes fekete peremmel és matt arany küllőkkel díszítve. A habot a tortán az állítható ültetés jelenti, amellyel ugyan nem lennénk a fekvőrendőrök királyai, azonban az autópályán kellő összhatást kelt ahhoz, hogy mindenki félrehúzódjon előle.

Ehhez 4.0 literes V8-as duplaturbós aggregátja is hozzájárul, 420 lóerejének (309kW) és 550 Nm-es csúcsnyomatékának köszönhetően ugyanis 4,3 másodperc alatt futja a nulla-százas sprintet, míg végsebességét csak az elektronika korlátozza 250 km/óránál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/