/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pályagép 2-es BMW-ből

2014. június 19. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

A Tuningwerk igazi pályagépet faragott a gyárilag legsportosabb 2-es BMW-ből, az M235i-ből. A BMW Motorsport színeibe öltöztetett, lekönnyített és becsövezett gép 118 lóerővel erősebb a gyári kivitelnél, így gyorsabb az előző M3-asnál is.

A Tuningwerk kreációja igazán harcosan néz ki. Előre egy versenysportos szénszálas toldatot illesztettek, megszélesítették a kerékjáratokat, hátulra pedig szénszálas diffúzort és egy tekintélyes méretű légterelő szárnyat szereltek fel. A felniket könnyű, kovácsolt darabokra cserélték és Dunlop SportMaxx RT abroncsokat feszítettek rájuk. Végezetül, egy nagyteljesítményű fékrendszerre bízták a lassítás feladatát.

A kabinból száműzték a hátsó üléseket, az első két széket pedig Recaro kagylókra cserélték hatpontos biztonsági övekkel. A sofőr jelződiódás sportkormányt tekerhet.

Természetesen a 3 literes biturbó soros hathengeres motort sem hagyták szériaállapotában. A mélyreható módosításoknak köszönhetően 444 lóerőt és 600 Nm nyomatékot csiholtak ki belőle, ami 118 lóerővel és 150 Nm-rel múlja felül a gyári értékeket. Külön öröm, hogy egy hatfokozatú manuális váltót kötöttek hozzá. A Tuningwerk BMW M235i RS 4,3 másodperc alatt gyorsul fel 96 km/órára és 15,4 szekundum alatt eléri a kétszázat.

65 ezer euró leszurkolása után hazavihető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/