/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sok karbont és 700 lóerőt kapott a BMW M4

2016. február 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A német Carbonfiber Dynamics csapata nem aprózta el az egyre népszerűbb bajor sportgéphez készített nemesítő csomagját, ugyanis a masszív külső átalakításokat egy műszaki erősítés is kísérte.

Bár aligha lehet baja a tulajdonosoknak az új BMW M4 431 lóerős gyári teljesítményével, egyszer mindent meg lehet unni.

Ebből kifolyólag alkotta meg saját elképzelését az autóhoz a Carbonfiber Dynamics, amely így elérheti a 700 lóerős álomhatárt. Bár a projekt ezen része még fejlesztés alatt áll, a 600 lóerőt már biztonságosan és könnyen elérték a németek 827 Nm csúcsnyomaték kíséretében. Egyelőre módosított turbók, új hűtő és légszűrő rendszer, teljesen új, titán kipufogórendszer, nagyobb kapacitású befecskendezők, új kuplung és friss motorvezérlő került a lemezek alá, de az állítható futómű, valamint az elől 391, hátul 378 mm-es tárcsákba harapó Mov’it fékek sem maradhatnak le a listáról.

Még némiképp a teljesítmény, de legalább annyira a dizájn kedvéért 20 collos BBS felniket és Toyo Proxes T1 abroncsokat is szereltek az M4-re, amit olyan optikai elemek tesznek teljessé, mint a teljes, első toldatot, küszöböket, állítható hátsó szárnyat, új diffúzort , tükörburákat, valamint lyukas motorháztetőt magában foglaló szénszálas csomag.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/