/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportos családi kombi a fődíj az idei AMTS-en!

2023. január 05. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

Immáron hagyományosan, ismét egy autó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, amely 2023-ban újra a megszokott időpontban várja az érdeklődőket a teljesen megújult Hungexpón!

A szervezők választása ezúttal leginkább a családos látogatóknak kedvez: a show történetében először egy impozáns kombit alakítanak át, majd sorsolnak ki. A gyárilag is tökéletes állapotú SEAT Leon ST FR-t az AMTS bármely látogatója megnyerheti, ha felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a rendezvényre.

Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Tavaly egy limitált kiadású Mazda MX-5 NC roadster, 2021-ben egy különleges Mini Cooper Coupé, az azt megelőző években pedig egy Porsche Boxster S, valamint egy Ford Mustang épült át az AMTS égisze alatt – de volt már dolguk Audi TT-vel, BMW Z4 Roadsterrel, Volkswagen Sciroccóval és EOS-szal is. A Leon immáron a 11. jármű, amit a nagyszabású show keretei között kisorsolnak a látogatók között!

A sportos, FR kivitelű kombit 1.4 TSI erőforrás hajtja, 2018-as gyártási évével pedig az AMTS valaha látott legfiatalabb és legfelszereltebb nyereményautója lesz, melyhez ráadásul 1 évnyi, teljes körű Das Weltauto garancia is jár. A Leon így önmagában sem mindennapi nyeremény, de természetesen ez alkalommal sem gyári állapotában kerül az egyik szerencsés látogatóhoz. Az AMTS hagyományos élő autóépítése most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ahol egyedülálló élő show keretei között, mindössze néhány nap leforgása alatt megy végbe a teljes átalakulás.

A programra idén is a Westend bevásárlóközpont szívében felállított standon kerül sor, február 2-6. között, a pontos módosítások listája pedig hamarosan megtalálható lesz az AMTS hírei között.

A rendezvényre, mely hat pavilonban és hatalmas külső területen zajlik majd, a tuningautóktól kezdve az autóimportőrökön és veteránokon át az elektromobilitásig mindent felölelő tematikákban a szervezők rengeteg újdonsággal és itthon még soha nem bemutatott látványossággal készülnek.

Az AMTS időpontja 2023. március 17-19. A show szervezése már hónapok óta gőzerővel folyik, a látogatók pedig az akciós elővételi időszakban jelentős kedvezményekkel válthatják meg a jegyeiket a rendezvényre az év elején.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/