/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szétgyúrt BMW X6 az AC Schnitzertől

2008. október 31. 11:52   |   Autoblog
címkék:  

A 22-es kerekeken nyugvó “ragadozó madár” nemcsak látványos, hanem menni is tud, 272-310 lóerőt mozgósít.


Az AC Schnitzer újabb “sólyma” egy BMW X6 szabadidő-kupé, melyből a maximumot szerették volna kihozni – legalábbis ami az optikát illeti. A jármű dizájnja a sikeres X5 Falconét követi; a BMW-t elöl 7, hátul 8 centiméterrel szélesítették ki. A 22-es kerekeken nyugvó “ragadozó madár” nemcsak látványos, hanem menni is tud, 272-310 lóerőt mozgósít.


Az X6 Falcon ültetőrugó-készlete a Nürburgringen vizsgázott, így a nagytestű sportoló még magas sebességnél is stabilan fekszi az utat. Optikai csomagját is úgy alakították ki, hogy nagyobb leszorító erőt termeljen. A szettbe átlós légbeömlő nyílásokkal tarkított első szoknya, diffúzoros hátsó spoiler és nagyobb méretű tetőszárny tartozik, melyeket a karosszéria színére festettek. Az első és hátsó aláfutásgátló elemeket a stílusos összkép érdekében eltávolították, a géptetőbe pedig szellőzőket integráltak. A “sólyom” lábai feketére festett közepű és polírozott peremű, többrészes Type VII típusú Schnitzer felnik, 22 colos méretben. A kétszínű, arany/fekete festés viszont nem mindenkinek jönne be.


A 30d és 35d erőforrásokon végrehajtották az alapvető tuningfogásokat, így előbbi 235 helyett 272, míg utóbbi 286 lóerő helyett 310-et küld a főtengelyre. A hajtómű basszusa is sokkal jobban hallható a sportkipufogón keresztül.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/