/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Színes egyéniség – Hamann McLaren MP4-12C

2012. november 01. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A Hamann Motorsport „memoR” nevű alkotása minden más járművet háttérbe szorít, bármerre is jár. Jöhet fűzöld Porsche, neonsárga Lamborghini vagy égővörös Ferrari, garantáltan minden szem erre a McLaren MP4-12C-re szegeződik.

A Hamann átalakítások természetesen nem merülnek ki a színpompás festésben, ugyanis a mesterek az 1995-ös Le Mans győztes McLaren F1 stílusát ültették át az autóra. Tulajdonképpen egy karosszériaelem sem maradt gyári állapotában; a lökhárítókat, a küszöbidomokat, a géptetőt, a hátsó szárnyat mind lecserélték, és az ajtókat is módosították. Kizárólag szénszállal dolgoztak. Emellett a tetőre légbeömlő került, és kettő helyett három kipufogócső mered hátra. A dinamikusabb megjelenésben a 21 hüvelykes Hamann Unique Forged kerékgarnitúra is szerepet vállal. A háromrészes, kovácsolt, ultra-könnyű felnik mérete elöl 9,5 x 21, hátul 12,5 x 21, a rájuk feszített abroncsok mérete pedig 255/30 és extrém 355/25.

S a végén a feketeleves: a McLaren MP4-12C konverziója 95 ezer eurónál indul! Tekintve, hogy a szuper-sportkocsi alapára 280 ezer euró, az átalakításért kért összeg igencsak borsos.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/