/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tuning élőben, avagy készülődés az AMTS-re

2018. január 18. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Idén 20 éves az Audi TT. Kötődése a hazai autóiparhoz vitathatatlan, hiszen az első példány 1998-ban gördült le az Audi Hungária győri gyártósoráról, az impozáns sportgépek összeszerelése pedig mind a mai napig ugyanitt történik. A kerek, magyar vonatkozású évforduló előtt tisztelegve, hazánk legnagyobb autóshowja idén duplán is ünnepel, első körben az autó egy példányának feltuningolásával, mindenki szeme láttára, egy pláza közepén.

amts_autoepites_1

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői idén is tartják a hagyományokat. Nem véletlenül, hiszen hosszú évek óta állandó program már a nyilvános autóépítésük. Na és persze az is, hogy a március 23-25. között megrendezésre kerülő show belépőjegye összesen tíz egyidejű kiállításra érvényes, továbbá esélyt jelent a mindössze négy nap alatt teljesen átalakuló sportkocsi megnyerésére.

Az AMTS AutoShow szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Tavaly szintén egy Audi TT, előtte egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. A csapat eddigi legkomolyabb mutatványa egy új Ford Mustang élő átépítése volt 2015-ben, mely az első Európába érkezett példányok közül került ki.

Akinek fenntartásai vannak a tuningolással szemben, az is megnyugodhat, hiszen nem csak látványos külső elemekkel cicomázzák majd fel az egyébként is attraktív fazonú autót, hanem például a futóművét is mérnöki pontossággal hangolják a kipufogóval megnövelt motorteljesítményhez, valamint az új, nagyobb felnikhez. Mindezt – példa értékűen – a közlekedésbiztonsági előírások maximális betartásával teszik, melyet a teljesen törvényes műszaki vizsga és a 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosítások is igazolnak. Szerencsés új tulajdonosa tehát teljes biztonsággal és nyugalommal közlekedhet majd vele az utakon.

Az idei attrakció további érdekessége, hogy két hónappal a rendezvényt megelőzően, teljes nyilvánosság előtt, a WestEnd City Centerben épül át az AMTS AutoShow nyereményautója. Az Audi TT Roadster kisorsolására a show harmadik napján (március 25-én), közjegyző jelenlétében kerül sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a közép-európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

amts_szorolap_2018

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén hat pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok
Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
Drift és Gymkhana Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
Off-road Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozás
Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása: március 23-24: 9:00-19:00 óráig március 25: 9:00-18:00 óráig.

AMTS élő autóépítés a WestEndben (Millennium udvar): január 25-28. minden nap 12:00 – 20:00 óra között.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/