/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tuning rendőrautó az AC Schnitzertől

2009. november 27. 20:46   |   Autoblog
címkék:  

„Csakis a komoly, biztonságos tuning hozza el a vágyott vezetési élményt!” szól a Német Tuningcégek Szövetségének (VDAT) jelmondata. Minden évben ennek szellemében készítenek egy tuningautót; az ötödik a sorban pedig egy AC Schnitzer által felpiszkált BMW 123d kupé. A Tune it! Safe! mozgalmat a rendőrség és a közlekedési minisztérium is támogatja, így a korábbi gyakorlatnak megfelelően ezt az autót is rendőrautóvá alakították át.

Galéria megtekintése

A rend őrei légzsákos Recaro kagylóülésekben foglalhatnak helyet, eloxált alumínium pedálokat taposhatnak, AC Schnitzer sportkormányt markolhatnak és karbon váltógombot tapinthatnak. A kézifékkar és az iDrive kontrollere alumínium kivitelű, az ajtóbehúzók viszont karbonból készültek, s ilyen betétek találhatók a műszerfalon, a középkonzolon, valamint a kormánykerék közepén is. Az ACS 2.3d Coupé végül kapott még egy jópofa kiegészítőt, mégpedig egy G-erő kijelzőt.

Az AC Schnitzer rendőrautója az Essen Motor Show-n (nov. 28. – dec. 6.) lesz először megtekinthető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/