/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vagány suhanc lett a kimért Audi A7-ből

2018. február 21. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nehéz elmenni szó nélkül az alábbi, babakék bőrbe bújtatott elsőgenerációs Audi A7-es mellett, amely egy szépségkirálynőhöz hasonlóan vonzza magára a figyelmet – és nem csak a férfiakét. Ehhez a 21 collos kovácsolt felnik is nagyban hozzájárulnak.

A Mercedes-Benz CLS és a BMW 6-os Gran Coupe ellenfelének szánt Audi A7 riválisaival együtt a mai napig képes vonzani a tekinteteket bármiféle nemesítés nélkül, de egy kis plasztikázással még azok is felfigyelnek a modellre, akik amúgy közömbösek az autók iránt.

Az A6-os testvére legutóbb egy babakék külső színt kapott teljesen fekete hűtőmaszkkal, hidraulikusan állítható magasságú futóművel és 10,5×21 collos kovácsolt felnikkel.

A méretes, konkáv geometriájú görgők a Z-Performance-tól érkeztek, és belső részük arany színben pompázik, míg peremük tükörsimára lett polírozva. Akinek felkeltette érdeklődését a látványos kerékszett, nem árt, ha tudja, hogy a ZP.Forged 2 család tagját képezi, s különböző méretekben és színekkel is rendelhető. A teljes munkáért azonban nem tudjuk, ki a felelős, ahogy motortuningról sem esett szó – így valószínűleg csak optikai frissítés történt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/