/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verseny-SUV az AC Schnitzertől

2020. január 22. 17:05   |   Autoblog
címkék:  

Az AC Schnitzer szakértelme nem korlátozódik a hagyományos M-es BMW modellekre, a szabadidőautók sportos csúcsváltozataival is szívesen foglalkozik. Most a vadonatúj, 510 lóerős X3 M Competition került terítékre, amiből egy exkluzív, 600 lovas fenevadat faragtak.

A patinás aacheni BMW-nemesítő ismét egy fantasztikus automobillal rukkolt elő. Az X3 M Competition külsejét saját, visszafogott aerodinamikai készletével és gyönyörű könnyűfém kerékgarnitúrával dobta fel.

Az optikai csomag mindössze egy első splitterből, egy hátsó kiegészítő légterelő szárnyból, továbbá a hátsó szoknyát védő fóliából és a speciális AC Schnitzer emblémákból áll. Nincs is többre szükség, hiszen az X3 M Competition gyárilag is gyakorlatilag tökéletes megjelenésű. A felszerelt spoilerek persze pozitív hatással vannak a stabilitásra is, fokozzák a leszorítóerőt a tengelyeken.

A kerékjáratokba 20 vagy 22 colos kerekek kerülhetnek, kéttónusú vagy antracitszürke, illetve fekete fényezéssel. Az AC1 típusú görgők 20 colos méretben, 255/45 és 265/45 méretű gumiabroncsokkal passzolnak a BMW-re, míg a fotókon szereplő autókra felcsavarozott 22 colos AC2 típusra 265/35-ös és 275/35-ös gumikat tesznek fel. A gumik és a sárvédők pereme közötti távolságot 20-25 mm-t ültető sportrugók csökkentik minimálisra.

Az utastérbe alumínium kiegészítők költöznek, a pedálszettől kezdve a lábtartón át az iDrive vezérlőtárcsáig.

A 3 literes biturbó erőforrás a Competition változatokban 510 lóerőre és 600 Nm nyomatékra képes, így 4,1 másodperc alatt robbantja százra a szabadidő-modellt. Az AC Schnitzer szoftveres beavatkozása után az aggregát kereken 600 lóerőt ad le, a nulla-százas sprint így 4 másodperc alá csökken. A motortuningra ráadásul 4 év garancia is vonatkozik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/