/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Villanyautót tuningolt a Novitec

2017. július 20. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A szupersportkocsikat és luxusautókat nemesítő német Novitec letért a megszokott ösvényről és egy villanyhajtású modellt szemelt ki tuningalanynak. A Tesla Model X SUV szénszálból készült aerodinamikai csomaggal, nagyméretű felnikkel, karbon-kerámia fékrendszerrel gazdagodott és utastere is átalakult.

Mostantól az egyediségre vágyó Model X tulajdonosok is besétálhatnak a Novitechez, autójukat kiemelhetik a “tömegből”. Mindenekelőtt karbonszálas műanyagból készült aerodinamikai csomaggal szereltethetik fel autójukat, amitől a Model X nemcsak jobban fog kinézni, de nagy sebességnél stabilabban is fog viselkedni az úton. A precízen illeszkedő karosszéria komponensek végső formájukat szélcsatornában érték el, így hatékonyságukhoz nem fér kétség.

Az első lökhárítóra toldat erősíthető fel, ami csökkenti az első tengelyre ható felhajtóerőt. Az oldalsó légáramot új küszöblécek simítják ki és optikailag mélyebbnek láttatják az autót. A far egy diffúzorral és egy légterelő szárnnyal tehető izgalmasabbá. Utóbbi kétféle verzióban rendelhető.

A Model X-re 22 colos, lenyűgöző megjelenésű, NV2 típusú kovácsolt felniket is felcsavaroztak, amelyeket az amerikai Vossennel közösen fejlesztettek ki. Az öt duplaküllős kerekek mögé kívánságra karbon-kerámia fékrendszer is kerülhet. Ugyanígy, ha a kedves megrendelő szeretné, a kocsi utasterét is újjávarázsolják, mégpedig bármilyen színű bőr és Alcantara felhasználásával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/