/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vilner Bentley Continental GT

2013. június 06. 14:55   |   Autoblog
címkék:  

A bolgár Vilner Studio lenyűgöző, egyéni stílusú utastér átalakításaival rövid idő alatt igen nagy hírnevet szerzett magának tuning körökben. Az utastér specialista vállalkozás azonban a komplett autóátalakítástól sem zárkózik el, mint azt ez a Bentley Continental is bizonyítja.

Ennek az első generációs Bentley Continental GT-nek a tulajdonosa nyolc hónappal ezelőtt kereste fel a Vilnert, hogy varázsolja egyedivé az autóját, mégpedig kívül-belül. A bolgár csapat nagy lelkesedéssel állt neki a munkának, a végeredmény pedig magáért beszél. A karosszériát mindenekelőtt selyemfényű szürkére fújták át, majd elöl 5, hátul 8 centiméterrel kiszélesítették egy bodykit segítségével. Az első lökhárítóra és a küszöbökre karbon szegélyek kerültek, míg a fart diffúzorral tették markánsabbá. Az egészet még megfejelték egy hátsó szárnnyal, karbonházas tükrökkel és fényszóró betétekkel, valamint egy fekete könnyűfém kerékgarnitúrával.

A munka oroszlánrészét azonban a belső átalakítása jelentette. A Vilner ismét bizonyította, hogy ő a legjobb a szakmában; elképesztően magas színvonalon, mindenre kiterjedő gondossággal, temérdek ötlettel öltöztette át az egész kabint. Sötétszürke és fekete színű Alcantarát, valamint hagyományos bőrt használt, a műszerfalra pedig „madártoll” dekorációs fabetéteket illesztett.

Mindezek után a szakemberek a Bentley 6 literes W12-es motorjának teljesítményét is feltornászták, így a megrendelő minden kívánsága teljesült. Az 560 lóerőből 660, a 50 Nm-es nyomatékból pedig 780 Nm lett. A Vilner tájékoztatása szerint a túrakupé immár 325 km/órás sebességet érhet el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/