/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy ördögi McLaren

2012. február 22. 11:51   |   Autoblog
címkék:  

Élőben látni egy McLaren MP4-12C-t felér a csodával, hát még ha egy átalakított példányról van szó! A britek lélegzetelállító szuper-sportkocsijához eddig még senki sem nyúlt hozzá; elsőként a német Wheelsandmore vállalta a feladatot. A 666 lóerős gép igazán ördögi.

A Wheelsandmore csapata mindenekelőtt kicsalogatta a szunnyadó lóerőket a McLaren saját fejlesztésű 3,8 literes biturbó motorjából. A vezérlőelektronika átírásával és egyedi sportkipufogó-rendszer felszerelésével 600-ról 666-ra emelték a lóerők számát. Az ezzel is elégedetlen MP4-12C tulajoknak jó hír, hogy már tesztelik a nagyobb turbó – nagyobb intercooler csomagot, amely 800 lóerőt hoz ki a V8-as hajtóműből.

A Wheelsandmore fehér McLarene nagyon durván néz ki, ami elsősorban az új kétszínű felnik és az ültetés érdeme. Az ultrakönnyű, kovácsolt görgők a 6Sporz nevet viselik, méretük elöl 9 x 20, hátul 12 x 21. 245/30/20, illetve 325/25/21 méretű kaucsukhengereket húztak rájuk, így a hátsókerék-hajtású McLarennek nem lesznek tapadási problémái. A Wheelsandmore szakemberei a különleges PCC elektrohidraulikus felfüggesztést is módosították, így a sportkocsi 25 mm-rel közelebb került az úthoz. A pontot az i-re a narancsszegélyű fekete sportcsík teszi fel, amitől egyszerűen ellenállhatatlanná vált a McLaren. Álomautó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/