/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

160-nal akart közúton előzni a BMW-s – videó

2016. június 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt hitte az 5-ös BMW vezetője, hogy a 100 km/órával haladó tömött sorba még be tud férkőzni 160-nal, mielőtt frontálisan ütközne a szemből közlekedővel, azonban így az ő irányában haladó kisbuszt találta telibe hátulról.

Előzni még erős autóval sem könnyű, hisz temérdek tényező hátráltatja az embert a művelet helyes és biztonságos véghezvitelében. A legveszélyesebb, amikor egész sort kezdünk egyre jobban gyorsítva otthagyni, mert ilyenkor a sebességérzetünk is elvész…

Talán ez, és a fedélzeti kamerával szerelt, előtte haladó autó tréfálhatta meg azt a BMW 5-ös vezetőt, aki telibe trafált hátulról egy 90-100 km/órás tempóval szabályosan közlekedő kisbuszt. Csak a szerencsén múlt, hogy egyik jármű sem sodródott át a másik sávba, illetve, hogy egyáltalán a szemből jövő sem reagálta túl a dolgot. Így maradt a kárbejelentő töltögetése és az ebből fakadó, feleslegesen elvesztegetett idő utáni bánkódás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

baljnekat
2016-06-19 - 16:05

Sajnos, a vidéki kisvárosokban is nagy divat az ilyen hősködés, a szabályokat félretéve, az ingatlan tulajdonosok is félnek az ilyen járművektől, hiszen nem tudni mikor repülnek be a kerítésen át. Amikor szóltunk a rendőröknek, akkor azok is 70-el száguldoztak 40 helyett az utcákban. A fővárosokban nem tehetnék meg az biztos.


*/