/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

2,5 másodperc százig – videó

2017. április 30. 16:20   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche 911 Turbo S a planéta egyik legjobban gyorsuló autója, katalógusadata 2,9 másodperc. A TechArt verziója pedig még erre is rátesz egy lapáttal, a 720 lóerős GT Street R fenomenális 2,5 szekundum alatt katapultál százas tempóra. S egymás után többször is hozza ezt az értéket, bármilyen meghibásodás nélkül.

2,5 másodperc alatt ma csak egy-két jármű képes álló helyzetből 100 km/órára gyorsítani, mint például az 1500 lóerős Bugatti Chiron vagy a 770 lóerős, Ludicrous üzemmóddal kiegészített Tesla Model S. Számos esetben előfordul az is, hogy a katalógusban feltüntetett érték nem felel meg a valóságnak, a kocsi még ideális körülmények között sem képes hozni azt.

A híres youtuber, Shmee150 ezúttal egy TechArt GT Street R-t tesz próbára, RaceLogic Vbox berendezéssel méri a gyorsulást. Egyik irányba 2,6, másik irányba 2,5 másodpercet regisztrál, majd felvételen kívül még néhányszor megismétli a műveletet. Elmondása szerint a Porsche mindannyiszor precízen, rendületlenül hajtotta végre a parancsokat, 90 százalékban 2,5 másodperces sprintidőket produkálva. Nem semmi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/