/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A BMW pár tippje a forró nyári autó lehűtésére – videó

2018. június 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A bajor gyártó legújabb 5-ös modelljével mutatja meg, mit érdemes tennünk a nyári melegben, ha autónkat sokáig süti a Nap. A trükkök nagy része persze az újdonság különleges extralistájának bemutatásáról szól, így egy Zsigulira nem alkalmazhatók, de érdemes figyelni.

Minél több extrát rendelünk, annál nagyobb esélyünk van gyorsan és eredményesebben lehűtenünk új 5-ös BMW-nket, amelyhez a gyártó egy külön „oktatófilmet” készített.

Azon túl, hogy a legjobb rögtön leengednünk az összes ablakot (akár a távirányítóról), amint lehetséges, hogy a szél átfújja a forró kabint, a G30-as szériában elektromos hátsó roló, (napi rendszerességgel) időzíthető szellőztető rendszer, hőmérsékleti érték alapján is beállítható ülésszellőztetés is kérhető bele, de persze okostelefonról távolról is irányítható a teljes szellőztetés. Végül, amikor már járó motor mellett ülünk az autóban, a MAX A/C gomb segítségével teljes ventilátorsebesség mellett minimum hőmérsékleten üzemelő klímát kapunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/