/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A BMW X5-öst a kerékbilincs se tartja vissza – videó

2014. december 20. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy éppen kerékbilincset kapó BMW terepjáró tulajdonosa úgy döntött, nem hajlandó kifizetni büntetését, így inkább bepattant, majd beindította járgányát. Ami ezek után következett, az még minket is meglepett.

Az eset Amerikában történt egy reality show (Bad Girls Club – kifejezetten viselkedési vagy bármilyen pszichés zavarokkal küzdő nőket gyűjtő és összezáró műsor) meghallgatási helyszínén, ahol a forgatásról éppen távozó hölgyemény nem túl boldogan konstatálta, hogy épp megbilincselik – ismeretlen okokból – szabálytalanul leparkolt BMW X5-ösét.

A tulajdonos először szóváltásba keveredik a munkáját végző férfival, majd, amikor látja, hogy ez nem vezet sehova, inkább beül, és elindul kedvencével. A kezdeti nehézségek ellenére az X5-ös végül letöri a bilincset, de jó kérdés, ezzel mennyi kárt okozhatott maga körül az autón, illetve megúszott-e ezzel bármit a hölgy, hisz rendszámát biztos feljegyezték.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8BAMAT-mw6E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/