/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ford Focus RS vagy a Mustang GT350 a jobb sprinter? – videó

2017. május 06. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon a Ford eddigi legvadabb gyári hot hatch-e vagy az izomautók koronázatlan királya képes győzni a gyorsulási kifutópálya végén? Annyit elárulunk, hogy csak 24 századmásodperccel lett jobb az egyik a másiknál.

A Ford egyre színesebb sportautó palettával rendelkezik, amelynek két meghatározó tagja a Focus RS és a Mustang GT350. S, mivel a modellek sok dologban elég közel állnak egymáshoz, jogos lehet a kérdés, hogy egy éles gyorsulási versenyben melyik kerekedhet a másik fölé.

Míg a hátsókerekes Mustangot egy 5.2 literes V8-as szív hajtja 534 lóerővel, addig a 350 lóerős Focus RS az összkerékhajtásból profitálhat az állóhelyzeti rajtnál. Vajon elég lehet-e a hot hatch kezdeti előnye a nyers izommal szemben? Az alábbi videón kiderül. Annyit elárulunk, hogy a két autó között csupán 24 századmásodperc dönt (a győztes 171,9, a vesztes pedig 167.53 km/órával szalad át a célvonalon).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/